"De Grote 8 zijn kunstenaars die elkaars passie delen. Ieder met z'n eigen achtergrond, geschoold of ongeschoold. Door de diversiteit van de kunstenaars worden er schitterende samenwerkingsverbanden gevormd binnen deze uitgesproken groep"

Upcoming Events

  • No events
Berend Ouwerling
Daniel Hageman
Geert Broertjes
Koen Baars
Merijn Kavelaars
Steve Mensink
Jaimy van Leur
Ruben Wijnstok

About me

Het werk van Kavelaars is een spontane uitbarsting van emotie die wordt vertaald naar een vaak figuratief expressionistisch kleurenspel. Kavelaars is een action painter waarbij de schilder op de grond liggende doeken van sterk ritmische schildervullende verfpatronen voorziet.
Kavelaars is momenteel 3 jaar werkzaam als kunstschilder en is autodidact. Zijn concepten zoals ‘de vieze mannetjes’ en ‘familie Snavel’, zijn gebaseerd vanuit een optimistische weerspiegeling van de samenleving.

Meer werk en informatie is terug te vinden op www.merijnkavelaars.nl

Kavelaars heeft blauwbloed

Kavelaars heeft blauwbloed

Merijn Kavelaars voor Blue Blood Een overall voor 1500 euro. Dat kost het tuinpak van Blue Blood, in de verf gezet door kunstenaar Merijn Kavelaars. Ook The Olifants, Lize Korpershoek, Venour, Bobby Wassenaar en Boudwijn van Ingen hebben een overall van het modemerk beschilderd voor de rondreizende expositie ‘When Blue Blood meets artists’. Merijn Kavelaars...

Video: Gallery / Atelier Kavelaars in Heeze

Een video van onze Merijn Kavelaars. Hij geeft jullie een rondleiding in zijn atelier/gallery in het pitoreske Heeze.  
Kavelaars Couch

Kavelaars Couch

Gemengde techniek op een barok bank
Mindwings

Mindwings

Mindwings (77x205cm) Dit is een samenwerking tussen Merijn Kavelaars met zijn schilderwerk en Geert Broertjes met zijn foto’s.
Loco Kavelaars deelt uit!

Loco Kavelaars deelt uit!

Hij is al gesignaleerd door sommige van jullie. Het roze gevaarte schiet sinds kort door de binnenstad van Amsterdam. Merijn Kavelaars ontving afgelopen zaterdag in zijn galerij (Gallery Kavelaars in het Magna Plaza) de winnares van de “Loco-Kavelaars like actie”! Samen met Mark Niesink & Berend Ouwerling heeft Merijn de fiets aan de nieuwe trotse...
Vogels&Vrienden

Vogels&Vrienden